Вид послуг

Компанія  СТО «Україна ЛВ-ТУР» створена в  1999 році  і на сьогоднішній день  є однією  з  лідерів у сфері сервісу і технічного обслуговування  автомобілів  таких марок як: Mersedes, Audi, BMW, Toyota, Lexus, Volkswagen, Porsche, Skoda, Seat, Mitsubishi,  Suzuki та багатьох інших. 

Високий професіоналізм співробітників, поступове  впровадження нових технологій діагностики та ремонту автомобілів, з  використанням  тільки  оригінального обладнання, а так само постійні інвестиції  у «майбутнє» компанії та індивідуальний підхід  до кожного клієнта, роблять нашу компанію надійною для клієнтів.

Постійна наявність оригінальних запчастин і оперативність роботи відділу запчастин  дозволяє максимально прискорити процес обслуговування, роблячи його якісно швидким і вигідним для клієнтів нашого сервісу.

Колектив СТО компанії нараховує більше  50 -ти чоловік. Наші майстри постійно проходять курси підвищення кваліфікації, всі співробітники мають багаторічний досвід роботи з автомобілями різних марок.

Сервісний центр  СТО «Україна ЛВ-ТУР» - це сучасне високотехнологічне підприємство, що надає широкий спектр послуг, пов'язаних з ремонтом автомобілів та обслуговуванням автомобілів будь-яких моделей:

- Діагностика та ремонт двигуна

- Діагностика та ремонт кондиціонера

- Діагностика та ремонт ходової частини автомобіля

- Діагностика  електрообладнання

- Ремонт МКПП І АКПП

- Кузовний ремонт

- Малярний цех

- Шиномонтаж  і т. д.

 

Крім усього іншого наш автосервіс надає широкий спектр додаткових послуг які характерні кожній СТО, починаючи з миття автомобіля і закінчуючи установкою всілякого обладнання. Крім того, ми пропонуємо своїм клієнтам проведення робіт по зовнішньому та внутрішньому тюнінгу автомобілів. Також варто відзначити, що в разі необхідності ви можете придбати у нас оригінальні автозапчастини від найвідоміших виробників.

Робота нашого автосервісу орієнтована на максимально якісне обслуговування клієнтів. На нашій СТО ви знайдете професіоналів високого рівня з багаторічним досвідом роботи, які в найкоротші терміни проведуть детальну діагностику вашого автомобіля з використанням найсучаснішого обладнання та програмного забезпечення. Ми запропонуємо Вам нестандартні підходи до вирішення різних проблем, а Ви зможете підібрати найбільш оптимальний варіант проведення ремонтних робіт. Ми проводимо ремонт та обслуговування автомобілів в суворій відповідності до вимог заводів-виробників і особливостей експлуатації транспорту на наших дорогах.

Наш автосервіс володіє всіма необхідними інструментами та обладнанням для виконання робіт будь-якої складності, а повноцінна комп'ютерна діагностика автомобілів дає гарантію того, що наші фахівці обов'язково виявлять і відремонтують будь-яку несправність. Такий підхід дозволяє усувати всі дефекти з незмінною якістю і наданням гарантії на ремонт, і супутні послуги.

 

Двигун, паливна система
Двигатель, топливная система
Ходова (підвіска, рульове управління)
Ходовая (подвеска, рулевое управление)
Електроніка
Электроника
Трансмісія
Трансмиссия
Електрика
Электрика
Технічне обслуговування
Техническое обслуживание
Шиномонтаж, ремонт дисків
Шиномонтаж, ремонт  дисков
Діагностика
Диагностика
Вихлопна система
Выхлопная система
Гальмівна система
Тормозная система
Кузовний ремонт
Кузовной ремонт
Мийка, полірування
Мойка, полировка

Фото та відео

Відгуки

По даному автосервісу відгуки відсутні
Залишити відгук

Онлайн запис

Залишити заявку